Dorohoi News Logo

[VIDEO] Liderul PSD Botosani, Gheorghe Marcu “Este o constructie politica bazata pe realism”

senatorul marcu0

Liderul organizatiei judetene a PSD, senatorul Gheorghe Marcu, a declarat ca obiectivul Uniunii Social Liberale, la Botosani, este acela de a castiga toate cele 78 de unitati administrativ teritoriale, dar si Consiliul Judetean Botosani. El a precizat ca in ciuda relatiilor tensionate care au fost la nivelul judetului intre PSD si PNL s-a reusit semnarea protocolului, scrie botosaninews.

"Este o constructie politica bazata pe realism, pe competenta si suntem solutia castigatoare pentru cetatenii judetului Botosani. Oamenii politici, oamenii rationali, inteligenti au capacitatea sa treaca peste anumite animozitati, care, in opinia noastra, spunem ca au existat, dar s-a infaptuit si am putut sa trecem peste acestea", a spus Marcu.

El a precizat ca cele doua echipe de lucru s-au intalnit simbata, iar in cadrul intalnirii s-a vorbit de refacerea majoritatii in CJ si functie de resursele care vor fi la nivel de judetul Botosani se incearca ajutorarea unitatilor administrativ teritoriale care au fost subevaluate ca si finantare.(DorohoiNews.ro)

 

politic
Ultimă oră Toate Știrile
Redacție Versiune web